Professionell feedback – om konsten att förbättra prestation, arbetsklimat, skapa utveckling och nå uppsatta mål.

Boken

Bokerbjudande

De flesta verksamheter i dag vill bygga en feedbackkultur. En arbetsplats med hög tillit och öppen kommunikation som skapar utveckling, större engagemang, mer innovation och större lönsamhet.

Boken Professionell feedback är den perfekta starten när ni vill börja använda feedback på det sättet. Just nu har vi ett riktigt fint erbjudande: När ni köper vårt bokpaket på 100 böcker, inkluderar vi halvdagsworkshopen, “Kom igång med feedback”.

Bokens pris i handeln är 301 kronor ex. 6 procents bokmoms.

Kontakta oss för mer information på mailto:kontakt@feedbackakademin.se

Du kan även läsa mer på länken Bokerbjudande.

Den 1 jan 2019 kom omtryck av 6:e upplagan av boken som kommit ut i 35 000 exemplar. Sveriges mest sålda bok om feedback.

I boken Professionell feedback får du nya infallsvinklar och konkreta tips på hur du kan bli bättre på att både ge, be om och ta emot feedback. Professionell feedback vänder sig till ledare/medarbetare och belyser hur man genom kommunikationsträning och feedback (återkoppling) på samspelet mellan människor skapar en friskare arbetsplats med bättre stämning och samarbete – och i förlängningen också en mer effektiv, lönsam och framgångsrik verksamhet. Du får även en inblick i hur grupper fungerar.

Om det är något vi på Feedbackakademin skulle vilja ge alla organisationer och deras medarbetare så är det att införa en feedbackkultur med en ökad förmåga och vilja att be om och ge utvecklande feedback. Där finns det en gigantisk utvecklingspotential för att skapa lärande och sammanhang där människor känner sig sedda och betydelsefulla.

Första upplagan av Professionell feedback blev nominerad till Årets Bokstöd 2008 av Sveriges HR-förening och tidningen Personal & Ledarskap. Juryns motivering: “att använda feedback på rätt sätt är en konst, som den här boken lär ut på ett komprimerat och lättsmält vis, utan att bli ytlig.” Under arbetet med sjätte upplagan har jag haft dessa ord som ledstjärna. Version 6 är den största förändring av boken någonsin. Nu med fler praktiskt användbara modeller med många exempel, fler sidor och bättre struktur.

Boken ingår som kurslitteratur till deltagare som går en kurs i feedback eller medverkar i en workshop i feedback.

Till dig som har första, andra, tredje, fjärde eller femte upplagan gäller att du kan skicka in EN gammal Feedbackbok med ett frankerat returkuvert A5+ (42 kr) OCH ett visitkort så får du den nya gratis. Gratis och gratis förresten, jag får ju ditt visitkort. Till dig som deltagit på en workshop eller en feedbackkurs genomförd av feedbackakademin kan du även skicka in din svenska feedbackbok och få den engelska versionen – Professional Feedback – The magic of conscious meetings.

Boken Professionell feedback ingår i många program för ledarutveckling,  i många högskoleutbildningar och UGL-utbildningar då boken förutom feedback täcker in ledarutveckling, grupputveckling, personlig utveckling och konflikthantering.

Beställ sjätte upplagan av ”Professionell feedback – Medvetna Mötens Magi

Boken Professionell feedback även på Adlibris och Bokus

Se fler böcker inom organisationsutveckling/personlig utveckling

Klicka här för att läsa intervjuer med Stefan och för att se Stefan prata på SVTs sändning på Möteskulturdagen!